Healthy Sport

twee mannen hardlopen

Healthy Blog

vrouw spring

Healthy Food

healthy food
Zorg voor een goede holistische gezondheid!

Zorg voor een goede holistische gezondheid!

Ieder mens is uniek

 

We hebben allemaal een lichamelijk en geestelijke conditie. Hoe gezond we ons voelen heeft invloed op wat we zien en horen, voelen en beleven. Allerlei verschillende omstandigheden hebben invloed op onze gezondheid, denk bijvoorbeeld aan onze afkomst of omgeving.

 

Haal ook het beste uit jezelf!

 

Het is belangrijk om ons bewust te zijn van onze persoonlijke situatie en mogelijkheden. Iedereen heeft de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen door gezond te eten en leven. Volgens de holistische visie op gezondheid is ieder mens een eenheid. Hierbij gaat het om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied, deze staan allemaal nauw met elkaar in verbinding. Aandacht besteden aan wat je eet en hoe je omgaat met allerlei lastige situaties in het leven is belangrijk.

 

Kies ook voor gezond leven!

 

Holistisch leven op een gezonde manier, dit werpt zeker zijn vruchten af! Hoe we ons voelen, dit is sterk afhankelijk van onze persoonlijke situatie. Wanneer iemand gezond is, leuk werk en sociale contacten brengt dit vaak een positief gevoel met zich mee. Hoe we ons voelen heeft ook te maken met onze herkomst en opvoeding. Veel mensen leven nog onbewust in het verleden en laten het dagelijks leven daar onnodig onder lijden.

 

Let goed op de voeding

 

We worden tegenwoordig vergiftigt met allerlei manieren van stress en slechte voeding. Het is belangrijker als ooit om goed op te letten op wat je eet en doet. Wie niet goed oplet kan zomaar ziek worden van te veel stress, zeker wanneer dit in combinatie gaat met een slechte voeding. Het is bewezen dat in veel voedingsmiddelen giftige stoffen zitten. Let dus goed op de herkomst van je eten! Vergeet niet om voldoende rust te nemen en je spirituele leven op peil te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *