Healthy Sport

twee mannen hardlopen

Healthy Blog

vrouw spring

Healthy Food

healthy food
Healthy Video’s

Healthy Video’s

Op de pagina’s van Healthy Video’s vind je de beste video’s over de lekkerste en gezondste recepten, maar ook over meest beestachtige workouts. Zo kan je bij de pagina 3 groene smoothies lezen en zien hoe je op 3 verschillende manieren een groene smoothie kan maken. Houd je niet van smoothies? Dan kan je eens kijken op de pagina van het bananenbrood. Hier vind je allerlei lekkere recepten om het meest makkelijke gerecht ooit te bakken: bananenbrood. Door de vele variaties die er mogelijk zijn, zit er altijd een recept tussen die bij jou past!

Mocht je nu al genoeg bananenbroden hebben gebakken of toch zoiets hebben dit is niks voor mij, kun je ook de havermout bolletjes proberen. Dit is net zoals het recept van het bananenbrood erg makkelijk te bereiden en ook te eten als tussendoortje. Het recept is niet alleen erg lekker, het is ook nog eens super gezond. Een ander voordeel is dat je zelf kan kiezen welke ingrediƫnten je er wel en niet in wil, waardoor je het recept een eigen draai kan geven. Voor alle recepten van de havermout bolletjes klik hier. Wil je meteen naar de healthy video? Klik dan hier.

Healthy video's Assorted Fruits on White Ceramic Plate

Workouts

Naast het gezonde eten is het ook belangrijk om in beweging te blijven. Daarom hebben we naast de healthy video’s over gezonde voeding ook video’s over gezond bewegen op onze website. Gezond bewegen? Inderdaad! Je moet voorzichtig zijn met je lichaam en daar ook naar luisteren. In de video’s over bewegen worden alleen oefeningen uitgevoerd die goed zijn voor het lichaam en daarnaast ook zorgen voor het verbranden van vet of het kweken van spiermassa. Mocht je lichaam aangeven dat het niet meer kan, stop dan gelijk met de oefening om ergere beschadiging te voorkomen.

Er zijn drie verschillende pagina’s over bewegingsvideo’s.

  1. Killer Core Body
  2. Ultimate leg workout
  3. Yoga Abs & Arms

Bij de Killer Core Body staat uitgelegd welke spieren je het beste kan trainen gevolgd door de drie beste oefeningen om dit te doen. Bij iedere oefening staat een afbeelding en de stappen die je doorloopt om de oefeningen goed te voltooien. Als laatste staat een video met extra oefeningen die je kan gebruiken als afwisseling!

De Healty video’s van de ultimate leg workout laten verschillende oefeningen zien om de meest vergeten spiergroep de benen te trainen. Daarnaast staan er nog drie oefeningen beschreven die je ook kan uitvoeren voor een ultimate leg workout.

Als laatste kun je ook kijken naar yoga abs & arms, want je kunt je buik- en armspieren ook trainen met yoga. Op de pagina zie je 4 verschillende posities en natuurlijk een healthy video met nog meer oefeningen!

Photo of Woman Raising Dumbbells