Healthy Sport

twee mannen hardlopen

Healthy Blog

vrouw spring

Healthy Food

healthy food
Meer zelfvertrouwen na een bezoek aan de Cosmetische tandarts Amsterdam

Meer zelfvertrouwen na een bezoek aan de Cosmetische tandarts Amsterdam

Als je in de spiegel kijkt ben je niet tevreden over je gebit. Je durft niet voluit te lachen en houdt het liefst je hand voor je mond. Een gebit waar je niet blij mee bent, brengt een hoop onzekerheid met zich mee. De Cosmetische tandarts Amsterdam kan veel doen en helpt jou op die manier je zelfvertrouwen terug te krijgen. Zijn één of meerdere tanden verkleurd? Ben je niet tevreden over de vorm van je tanden of staan je tanden scheef? De Cosmetische tandarts Amsterdam heeft hiervoor diverse oplossingen die passen bij jouw wensen. Ook met ontbrekende of slechte tanden vanwege gebitsproblemen kan je bij de Cosmetische tandarts in Amsterdam zuid terecht.

De behandeling bij de Cosmetische tandarts Amsterdam

Tanden bleken is misschien wel de meest bekende, laagdrempelige en goedkope manier om jouw stralende glimlach terug te toveren. De tandarts brengt een speciale bleekgel op je tanden aan die ervoor zorgt dat je tanden een aantal tinten witter worden. Het plaatsen van facings wordt steeds populairder. Deze facings zijn plaatjes die over je eigen tanden heen worden geplaatst. Zo kunnen verkleuringen of lichte beschadigingen eenvoudig worden gemaskeerd. De tandarts gebruikt porselein of hars om je tanden te bedekken. Voorafgaand aan de behandeling bespreekt de tandarts met jou wat de voor- en nadelen van beide materialen zijn. Zo maak je de beste keus.

Implantaten

Op basis van jouw wensen en de staat van je gebit maakt de Cosmetische tandarts een persoonlijk behandelplan. Soms is er geen ontkomen aan en is een implantaat de beste keus. In je kaakbot wordt een kunstwortel geplaatst. Vervolgens wordt hier bij een volgende behandeling een porseleinen kroon op geplaatst in de kleur en de vorm die passend is bij jouw gebit. Veel mensen zien op tegen een dergelijke ingreep. Voorafgaand en tijdens de behandeling word je stap voor stap meegenomen in wat er gaat gebeuren. Zo lig je zonder angst in de tandartsstoel met als doel meer zelfvertrouwen en een stralende glimlach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *