Healthy Sport

twee mannen hardlopen

Healthy Blog

vrouw spring

Healthy Food

healthy food
Waarom het horloge van een verpleegkundige verschilt van een normaal horloge

Waarom het horloge van een verpleegkundige verschilt van een normaal horloge

Horloges zijn zeer handige apparaatjes wanneer het belangrijk is om de tijd in de gaten te houden. Voor verpleegkundigen is dit maar al te belangrijk, aangezien het in ziekenhuizen enorm druk kan zijn. Het is echter zo dat een verpleegkundige geen horloge om zijn of haar pols mag dragen, voor een bepaalde periode of zelfs helemaal nooit. Hoe gebruikt een verpleegkundige dan een horloge? Een verpleegkundige gebruikt een horloge dat via een clip, een pin of een musketonhaakje aan een zorgtasje, een knoopsgaatje, een kledinglusje of een broekriem kan worden bevestigd. Zo hoeft de verpleegkundige enkel naar beneden te kijken om te weten hoe laat het is.

Verpleegkundige horloge kopen op My Mitella

Nu denk je misschien: “Maar waar koop ik dan zo’n verpleegkundige horloge?”. Zo’n horloge kun je kopen op websites als My Mitella. Hier vind je diverse soorten verpleegkunde horloges in allerlei leuke kleuren. Zo zijn er horloges met een siliconen behuizing in vrolijke kleuren als roze, groen, paars en geel. Ook zijn er stijlvolle metalen horloges die meer een professionele, chique uitstraling geven in plaats van de vrolijke kleurrijke uitstraling van siliconen horloges. Er zijn zelfs horloges met daarop hondenpootjes, speciaal voor dierenartsen! Ken jij iemand die in de zorg werkt? Dan is een mooi, chique horloge, of een vrolijk en kleurrijk horloge een goed cadeau idee. 

Mooie cadeaus voor echte helden

Ken jij een verpleger, leraar, oogarts, dierenarts of kapper? Laat hem of haar dan weten dat je hun werk enorm waardeert met een leuk cadeau. Nu de dag van de verpleging eraan komt is dit het juiste moment voor het perfecte cadeau voor een verpleegkundige. Op My Mitella vind je Happy2Care sokken die speciaal voor deze helden zijn gemaakt. Zo kun je voor een optometrist een paar sokken kopen met oogjes erop, voor een tandarts een paar sokken met vrolijke tanden erop en voor een leraar een paar sokken met daarop de woorden “awesome teacher!”. Deze sokken kun je ook als bedrijf inkopen in grote aantallen om je collega’s in het zonnetje te zetten. Deze helden verdienen allemaal het allerbeste!

Zwemmen met een gebroken arm

Je arm breken is geen pretje. Gebeurt dit in de zomer? Dan kun je wegens het gips niet eens lekker gaan zwemmen! Daar heeft My Mitella echter een slimme oplossing voor, namelijk een zwemhoes! Deze zwemhoes doe je gewoon over je gips heen en dit zorgt ervoor dat jouw arm of been helemaal droog blijft. Zo kun je toch samen met je vrienden lekker genieten op het strand of in het zwembad! Moet je zo’n saaie, kleurloze mitella dragen om je gebroken arm? Ook daar heeft My Mitella een leuke oplossing voor! Met de Armsling maak je jouw uitstraling meteen een heel stuk vrolijker en kleurrijker. 

My Mitella

Of je nu op zoek bent naar een verpleegkundige horloge, een coole Armsling, een leuk paar sokken voor een goede vriend of zelfs een stethoscoop, dit is daarvoor de juiste website. Je vindt hier allerlei handige benodigdheden voor zorgmedewerkers, zoals bloeddrukmeters, pennenclips, heuptassen in diverse maten en oximeters. Ook voor mensen die niet in de zorg werken zijn er een hoop handige producten op deze website te vinden. Je kunt hier bijvoorbeeld een EHBO-set of -doos kopen, pillendoosjes, lenzendoosjes, spray tegen jeuk voor wanneer je arm of been in het gips zit en ook verschillende soorten sportbraces. Naast cadeaus vind je hier dus ook zeer handige en functionele producten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *